achtrgrndklr
achtrgrndkleur
vignet

Informatie

Bevoegdheden

Ik ben gediplomeerd acupuncturist en heb de studie daarvoor gevolgd bij Academie Bo Yi en Total Health Academy. Bij laatstgenoemd instituut heb ik ook een opleiding gevolgd in de westerse kruidenleer, maar binnen het concept van de traditionelebloeiende prunus Chinese geneeskunde.

Tarieven en betaalmogelijkheden

Een acu­punc­tuur­behan­deling duurt ongeveer 60 minuten, de eerste keer neem ik uitgebreid de tijd voor een intake en zal de behandeling 60 tot 90 minuten duren.

Ik doe mijn best acu­punc­tuur­behan­delingen betaalbaar te houden. En daarbij ben ik mij bewust dat een bepaalde kwaal niet altijd na één behandeling zal zijn verholpen, net zo min als een antibiotica-kuur met één pilletje succes heeft. Hoe meer behandelingen, voor ongeacht welke aandoening dan ook, hoe groter je voordeel:

◈  één behandeling*: 060

◈  pakket van 5 behandelingen: € 255

◈  pakket van 10 behandelingen: € 475

*Acupunctuur en/of kruiden. Exclusief de kosten voor aanschaf van de kruiden.

Als je kiest voor een voordelig pakket acu­punc­tuur­behan­delingen wil je die dan in één keer afrekenen? Het is dan wel goed te weten dat eventueel ongebruikte behandelingen die je als voordeel-pakket hebt betaald, vijf jaar blijven staan, daarna vervallen ze. Er kan helaas geen restitutie plaatsvinden als je een serie vooraf betaalde behandelingen niet in zijn geheel gebruikt. Je kunt pinnen, contant betalen of ik stuur je een ‘tikkie.’.

Vergoeding vanuit een aanvullende verzekering

Ik heb mij aangesloten bij de beroepsvereniging CAT-vergoedbaar, Collectief Alternatieve Therapeuten. Kijk hier of uw verzekeraar een contract heeft gesloten met CAT-vergoedbaar (voor meer dan de helft naar beneden scrollen).
Als u wilt declareren dient u zelf na te gaan of uw verzekering inderdaad (deels) mijn behandelingen dekt, dit om misverstanden en/of teleurstellingen te voorkomen.

Geschillen

Ben je niet tevreden over de behandeling dan kun je dit eerst met mij bespreken. Komen we er samen niet uit en wil je een klacht indienen dan kun je je wenden tot de GAT, Geschillen Alternatieve Therapeuten.

Verhindering / annulering

Indien je bij verhindering ten minste 24 uur van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Wordt de afspraak niet tijdig afgezegd dan breng ik een consult in rekening. Mocht er sprake zijn van een calamiteit bel dan zo snel mogelijk, dan zoeken we samen een passende oplossing.

a

logo CATlogo GAT

True Colours Acupunctuur  truecoloursacupunctuur@gmail.comKriekenbogerd 13, 3264XW Nieuw-Beijerland❦  ✆ 06-25420552  KvK nr. 87056666.  Voorwaarden / Privacy statement